Lite om mig själv

Filuren bakom den här sidan är en pojk boendes i Skåneland. Min största passion här i livet är att resa och framför allt att dyka. Har dykt sedan -97, tog mitt certifikat på Lunds Dykarskola och är certifierad Rescue diver inom PADI. Gjort lite över 140 dyk med merparten här hemma i Sverige. Förutom att jag har dykt här hemma i Sverige har jag även dykt i Egypten, Irland, Norge, Azorerna och Filippinerna. Den bästa tropiska dykningen jag gjort är helt klart i Filippinerna och den bästa kallvatten dykningen var Irland. Men där finns mer att upptäcka så det kan nog ändras med tiden. I samband med dykningen har jag börjat filma, vilket ger en liten annan dimension av dykningen. Det är väldigt kul och det är lite därför som den här sidan finns, så man kan visa upp vad man kan uppleva och varför man har den passionen man har.

Mitt arbete är inom den så kallade IT branchen och sysslar med nätverkslösningar typ Internet. Detta är något jag gjort de senste tre åren. Mars år 2002 blev jag CCIE efter ett par års hårt pluggande och labbande plus två praktiska prov nere i Bryssel. Mycket slit men väldigt kul och väldigt lärorikt.

Finns massor med annat man kan berätta som kanske kommer upp här någongång men inte just nu, men är det något ni vill veta är det bara att höra av sig...

 


Ha det gott!!
Andreas